Bestuur T.H.O.R.

Met Donder & Bliksem

Bestuur

Bestuur van de Zande, 2018-heden.

Waarde lezer,

Op de Bijleveldsingel 80 worden door onze leden al sinds jaar en dag bakken gevouwen als echte heersers. Onze feestkelder wordt met regelmaat gevuld met de leukste, lekkerste en mooiste vrouwen van Nijmegen en omstreken. Daarnaast bezoeken we de mooiste feesten die studerend Nederland te bieden heeft. Aan ons bestuur de taak om dit alles in goede banen te leiden. Dit jaar is die nobele taak toegeschreven aan bestuur van de Zande.

Kent u de meest correcte en supermodale koning van het oostelijk halfrond al? Dat is mr. de Ab-actis Michiel Bentvelsen, al noemt zijn vader hem liever Marcel. Deze mooie baas zal naast het vieren van zijn oneindige sabbatical zich het komende jaar bezighouden met het aanschrijven van de meest lekkere snerpende hertjes. Ontvangt u een brief waarbij u zich afvraagt wie er in godsnaam beschikt over zo’n fabuleus vocabularium? Dan moet u nu immers meteen weten van wie deze brief afkomstig is.

Ons dispuut wordt komend jaar financieel bijgestaan door ons wiskundig genie Ruud Bluyssen. Voor de lol doet hij er ook nog een bachelor bedrijfskunde naast. Ruud heeft de hele dag het idee dat hij door allerlei instanties wordt opgelicht en is naast zijn bestuursfunctie de hele week bezig met allemaal bijbaantjes om de dispuutskas verder te spekken. Zijn scherpte en standvastigheid gaan ons dit jaar financiële welvarendheid brengen.

Met deze twee heren aan mijn zijde lijkt het me evident dat ons dispuut en haar leden komend jaar wederom een glorieuze tijd tegemoet zullen gaan. Met het 11 de lustrum scherp in het vizier zijn wij er in ieder geval helemaal klaar voor! Interesse gekregen in ons dispuut? Dan wil ik u bij dezen graag uitnodigen om en keer bakken te komen vouwen op een van onze activiteiten.

Tot dan!

Met Donder & Bliksem,

G. van de Zande
Praeses h.t.

Onze Sponsor

bestuur