Bestuur T.H.O.R.

Met Donder & Bliksem

Bestuur

Bestuur Bentvelsen, 2019-heden.

Waarde lezer,

Dispuut T.H.O.R. leeft voort als één van de oudste onafhankelijke disputen van Nijmegen. Sinds 1963 Bestaat dit onafhankelijk herengezelschap en heeft het jongens opgeleid tot mannen. In dit dispuut leert u te functioneren in een vergadering, de cantus en het organiseren van evenementen klein en groot. De leden van dit dispuut zijn georganiseerd doch wild en betrouwbare drinkebroers.

Naast mij aan het roer staan dhr. Sitvast in de capactieit van Ab-actis en dhr. Kingma in de capaciteit van Quaestor. Dhr. Sitvast liet het hele gezelschap op zijn fundering schudden toen zijn queeste voor minder correctheid en meer straattaal begon. Gelukkig is hij hierin iets gematigd dus hier hebben we niet al teveel last van gehad tot dusver. Zijn brieven staan in het teken van een breuk met traditie maar aangezien zelfs wij met de tijd mee moeten gaan is dit niet altijd slecht.

Dhr. Kingma is de psycholoog van het dispuut en is dus bij uitstek geschikt om de financiële zaken op orde te houden. Met smoesjes kom je niet om hem heen. Hij leest je als een open boek zodat een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept geen geheimen meer kan dragen voor hem. Zoals de kost voor de baat uit gaat ben ik er van verzekerd dat deze man met groot succes zijn functie zal voltooien en ons dispuut financieel zal laten floreren.

Tezamen met deze mannen zullen wij een jaar vol glorie tegemoet gaan waar wij door middel van borrels, vergaderingen, dispuutsavonden en cantus wederom Nijmegen laten zien wie wij zijn en wat wij doen.

Komt u ook?

Met Donder & Bliksem,

M.F.W. Bentvelsen
Praeses h.t.

Onze Sponsor

bestuur