Personalia T.H.O.R.

Jaar 2011

R.B.H. Barlage (Robin) - Bestuurskunde
robin barlage Robin is een ware wegpiraat. Hij rijdt het liefst met 180 km per uur door woonwijken in zijn Opel mantra waar natuurlijk het bont aan het stuur en tribal op de achterruit niet ontbreken. Doodsangst gegarandeerd. Deze ontzettende Limburger heeft af en toe nog moeite met zich verstaanbaar maken naar de rest van Nederland toe. Zijn accent schijnt wel heel sensueel bij de vrouwtjes over te komen, maar hij maakt er ons helemaal gek mee. Emballage kan je tot diep, diep in de nacht nog overhalen om ergens tosti's te gaan eten, zelfs al moet hij alle benodigdheden eerst thuis gaan halen of moet hij de volgende dag tentamens maken. Schijnt aanleg te hebben om zelfs Arnold Schwarzenegger in spiermassa voorbij te steven. Riante Beha weet het te presteren zelfs langer uit te slapen dan zijn jaargenootje Rienk, 20:00 in de avond behoord niet tot de uitzonderingen. Men had de hoop bijna opgegeven, maar na 5 jaar heeft deze man eindelijk zijn BSA gehaald. Heeft bijna alle studies op de Management faculteit geprobeerd, maar het was het toch net niet. Als langstudeerder heeft hij dan ook een miljoen schuld. De Barlage opruimservice zal er echter voor zorgen dat deze schulden snel verdwijnen. Deze superburger is inmiddels 24 uur per dag bezig met het voeren van zijn vriendin en zijn spacekatten. Hij luidt het nieuwe jaar dan ook graag in met het geruststellen van deze bange poesjes.

Jaar 2013

Ward Smeeters
W.R.A. Smeets (Ward) - Rechten
Ward Smeeters Deze voetbalhooligan uit Veldhoven is een prototype van de Brabantse “gezelligheid’. Ward is voor alles te enthousiasmeren en speelt het liefst acht dagen per week Beergamezzz. Het kanon van het zuiden kan echter niet zuipen. Na een half bier is mij niet meer te verstaan. Ward probeert elk moment van de dag mensen voor zich te winnen die met hem willen zuipen, mits het bier koud genoeg is. Nu hij weer single is, probeert hij menig hertje in de TKB te versieren, helaas vaak zonder succes. Mocht hij je lastigvallen, graag retourneren op de Bijleveldsingel 80!
J. Holten (Jop) - Sociologie
Jop holten
Als je met Jop praat, heb je het idee dat hij 24/7 druk is met allerhande projecten. Zo kunnen we al geruim een jaar genieten van een gelegaliseerde achtertuin met luxe serre. Om al deze projecten te bewerkstelligen is hij hoofdsponsor geworden van de Nederlandse Spoorwegen. Heeft het afgelopen jaar de hele wereld over gereisd en kan inmiddels ook China van zijn lijstje afstrepen. Hopelijk is ze niet vies van een beetje nattigheid in bed. Voert graag de grote white-trailer-trash-Jop-show op tijdens de vele drankspellen die hij speelt. Dit omdat hij, naar eigen zeggen, niet “normaal” bier kan drinken. Ondanks dat ligt hij er toch al vaak om 12uur af. Draagt in plaats van zijn hipsterkleding steeds vaker hemden om zich te onderscheiden van het 'pauper volk’. Deze sick oudere sjaars is soms te herkennen aan zijn bowlingkegel-outfit of als Magische Max. Dat hij al zo oud is, kan je zien aan zijn pigmentloze (lees: grijze) haar.

Jaar 2014

Ward Smeeters
N.T.J. Bongers (Nick) - Economie en bedrijfseconomie
N.J.T. Bongers Ik ben een burger.
L.A. Ran (Lars) - Alle Bèta studies
L.A. Ran Lars is de wizkid (vrij vertaald: Dikke NERD) van het dispuut. Doet op zijn gemak drie Bèta studies. Dat onze “wannabe ginger” nog geen grijze haren heeft gekregen van dit drukke schema, komt enkel door de verf. Deze nuchtere tukker klinkt exact zoals Herman Finkers, maar helaas is zijn grappenarsenaal blijven steken bij: “ik studeer wiskunde, maar op jou had ik niet gerekend”. Deze man heeft een IQ van 180 en mag zich tot de olympische wiskundekampioenen van Europa rekenen. Om bij de gewone mensen te kunnen horen is onze huisnerd inmiddels druk bezig met zijn IQ wat omlaag te zuipen. Statistisch gezien een gouden zet. Onze wiskundige heeft helaas berekend dat hij als bezet man minder chicks kan regelen. Het voordeel hiervan is dat hij zijn sigillum vaker mag dragen.
C. Olden (Coen) - Bestuurskunde
C. Olden Wat is T.H.O.R.? Ik ken alleen het kroegje.
J.A. van de Noort (Jens) - Communicatie en informatiewetenschappen
J.A. van de Noort Wanneer nog dikkere Rienk zijn kamer uitkomt is de kroeg niet meer veilig. Jens versiert graag de vrouwen met havermout en suikerklontjes. Hij weet wel hoe hij een gegeven paard op de bek moet pakken. Bij de vrouwtjes heeft Jens nog nooit op het verkeerde paard gewed. Hij weet wel hoe hij de vrouwtjes voor het karretje (lees rijtuig) moet spannen. Johannes is een begenadigd reiziger. Hij komt met gemak de douane door aangezien deze man zijn bagage gewoon laat liggen. Helaas raakt hij meerdere malen per dag zijn paspoort kwijt en blijft het bij een kluizenaarsleven. Jens is een graag geziene vertoning op de kroeg, ook al heeft niemand een idee wie hij is. Heeft zich daarom omhooggebeft tot de soccie. Door zijn vestje en uitspraak ‘alles is van mij’ lijkt iedereen te denken dat hij belangrijk is. Dit is niet waar. Om op tijd wakker te worden zet Jens genoeg wekkers, elke vijf minuten gedurende de hele dag kunt u die horen. Toch weet hij het dagelijks weer te presteren om richting het avondeten pas zijn nest uit te komen. Mocht u denken dat u het riool ruikt dan hebt u het mis. Het is waarschijnlijk Jens die met zijn zieke lichaam weer aan de diarree zit. Ons grafisch vormgever is altijd ontzettend druk en werkt nog stug aan de aftermovie van de intro van 2013. Als je niet naar ‘m luistert loopt hij gewoon weg.

Jaar 2015

Ward Smeeters
L.J. Bos (Lars) - Rechten
Lars Deze waggelende eend had één doel toen hij naar Nijmegen kwam: dik worden. Kwam, net als menig ander Thoriaan, met een normaal postuur naar Nijmegen. Het studentenleven is hem echter zo goed bevallen dat hij dit met de rest van de wereld wilde delen. Befaamd om zijn uitspraak “Meer bier, meer beter”. Flaneert over straat in een net iets te strakke hipsterjurk met een felgekleurde zonnebril en broeken die net wat meer gaten dan spijkerstof bevatten. Zijn kapsel van The Barberstation maakt het plaatje helemaal compleet. Na een sabbatical van een jaar waarin hij meer kilo’s is aangekomen dan hij studiepunten heeft gehaald, is hij nu van plan om een ‘van Dijkje’ te doen en dit jaar zijn bachelor af te ronden. Op een festival vertelt hij je graag over de kletterende nachten die hij beleeft. Zorg dat je deze Grumpy te vriend houdt, want je wil Bossie niet boos maken hè!
L.S. Bosma (Lando) - Natuurkunde
Lando Bel Lando gaat door het leven als ‘cutiepie’. Met zijn eeuwige glimlach en schattig koppie ligt hij goed bij de vrouwen. Ze hebben altijd al een broertje als Lando willen hebben. Lando gaat regelmatig met zijn kameraden Nico en Jos op stap…… Helaas voor de vrouwen is deze knuffelbeer inmiddels bezet, is echter na 3 keer stoten of binnen de 30 seconden al weer klaar. Mocht je ooit een slaapplek zoeken is de kamer van Lando de ideale locatie, slaapt 9 dagen per week bij zijn vriendin en is enkel te vinden op het huis wanneer hij zijn stinkende onderbroek komt ruilen voor een nieuwe. Deze slimme man schijnt af en toe zijn vriendin in te ruilen voor een of andere honours waar hij dan de hele avond verblijft. Nu zijn vriendin Nijmegen heeft verlaten, heeft hij besloten zijn geluk te gaan beproeven in München. Deze knul loopt nu toch al een tijdje rond maar hij kan nog steeds niet zuipen. Als hij zuipt weet hij gelukkig wel overal het antwoord op, stel hem maar een vraag.

Jaar 2016

Ward Smeeters
P.S. van Dorst (Pieter) - Geneeskunde
Lando Nadat Pieter eindelijk Goirle achter zich had gelaten om een echte man te worden, kon deze Spoorknor het toch niet laten om z'n ouderlijk huis zo vaak mogelijk op te zoeken. Deze jongeman gaat zonder dagcrème de deur niet uit, hij wilt immers zo lang mogelijk zijn jeugdige huidje behouden. Pieter is niet vies van een 45 jaar oude Duitse bamischijf op z'n tijd. En van Bart pijpen. Met zijn gladde haartjes, puppy-ogen en peerfiguur weet hij menig afdankertje van zijn jaargenoten te versieren. Nodigde graag z'n 12-jarige vriendjes uit op het huis om kabaal te maken. Om nog iets vaker in de trein te zitten heeft hij zijn kamer opgezegd zonder uitzicht op een nieuwe woonruimte. Mag hij een keer bij jou logeren? Bel dan 0619631963.
L.R.J.M. Boer (Lars) - Recht en Management
Lando Deze rashooligan uit Tilburg is voor niemand bang hue heu. Verneukt wel heel letterlijk het praatje van de vrouwelijke praeses hue hue. Heeft zoals het een gemiddelde Lars uit ons dispuut betaamt twee studies hue hue. Hij weet ons altijd te vermaken met ellenlange doodsaaie verhalen over mensen die niemand kent hue hue. Deze typische pauper rijdt rond in jaguars en verzamelt flessen Moët op z’n kamer. Zal zijn leven geven voor z’n Burberry jas. Heeft helaas geen butler van huis meegenomen en moest zodoende zelf leren hoe een wasmachine werkt.
R.V.L. Bluyssen (Mathematik Rudi) - Bedrijfskunde
Lando Ruud, De Haas uit Beuningen (Beunhaas haha), heeft bijna nog meer bijnamen dan Tiemen. Een greep uit het arsenaal: El Rudi, Paniek Piet, Mathematik Rudi, Gymnastik Rudi, Mathemacheat Rudi, Rookalarm Ruud, Sjouwerman Ruud. Hij vindt het na een paar bier altijd een fantastisch idee om in een doos door een kelderluik omhoog te klimmen. Na veilig boven te zijn gekomen valt hij dan ook meestal al vreugdedansend weer terug de kelder in. Lang leve de zwaartekracht! In deze beschonken toestand heeft onze Rudi ook moeite mensen te vertrouwen. Zo zal je minstens tien keer moeten bewijzen dat je gepot hebt en ben je als taxichauffeur in Berlijn je leven niet zeker. Hij vertrouwt zelfs taxi-aliens niet. WiskundeRuud heeft daarom de meest burgerlijke koelkast ooit. Belast zijn vloerkleed, bed en wasbak zeker niet teveel.
G. van de Zande (Gijs) - Bedrijfskunde en Economie
Lando Gijs denkt dat volwassenheid komt met het weghalen van zijn stukje, vandaar.

Jaar 2017

Ward Smeeters
D.A. Jansen (Daan) - Wiskunde
Lando Daan wordt elke week weer hartelijk ontvangen op het gemeentehuis als hij zijn nieuwe paspoort komt ophalen. De enige plek die hij nog vaker bezoekt is de TKB, helaas kan hij na een avond stappen niet meer naar huis omdat hij zijn sleutels nog vaker kwijt is dan zijn paspoort. Gaat daarom altijd eerst naar de plaatselijke snackbar. Hij is jammer genoeg niet zo’n grote eter, maar weet dit op te lossen door zijn kapsalon grotendeels aan zijn gezicht te smeren. Probeert altijd een fashion-statement te maken door met witte enkelsokken, een smokingbroek en een ongewassen jasje te verschijnen op een 21-diner. Had bijna de hoogste BSA per aanwezigheidsratio, maar werd te vaak afgeleid door tweedimensionale wasmachines. Heeft een mix nodig van gay en koreaal. Op naar wiskunde!
M.F.W. Bentvelsen (Michiel) - Rechten
Lando Met zijn mat, fikse bierbuik en gemaakt kak-accent, lijkt deze jongen de perfecte bal. Helaas is hij ‘supermodaal’. Marcel probeert menig vrouwelijk schoon aan de haak te slaan door middel van zijn Wikipedia-kennis. Door inventief gebruik van de tactiek ‘het rookbommetje’ krijgt hij het voor elkaar om in het zicht van de finish altijd weer te struikelen. Probeert zijn pilspens eraf te trainen door maximaal één keer op te drukken. Marvin is niet zo’n werker, dus probeert op andere manieren aan geld te komen. Bespaart bijvoorbeeld geld door zijn mat te laten knippen door al zijn dispuutsgenoten. Marvje is dan misschien geen casanova, maar een casinova. Help Herman ontsnappen van het paupervolk!

Jaar 2018

Ward Smeeters
P. Salden (Pim) - Biomedische Wetenschappen
Lando Pim is met zijn lumburgse vloai in zijn mond moeilijk te verstaan voor menig normaal sprekende Nederlander. Echter heeft deze jongen genoeg verschillende versies waarop hij zich probeert te presenteren. Zo is de doorgeslagen Mip een groot gevaar voor de keel van Bossie. Nu Sip weer single is na zijn heftige break-up zal menig vrouw in Nijmegen te maken krijgen met de schattigheidvan onze Limburgse womanizer. Hij hoeft immer niet elk kwartier van de dag aan zijn vriendin te melden wat hij aan het doen is. Tijdens het "tienen" weet Pim menig buurtbewoner over de zeik te krijgen door een bal tegen hun hoofd te schieten en vervolgens hun hoofd proberen af te doen met een beschimmeld keukendoekje. Ziet u Mip of Sip voorbij strompelen? Hide your wives!
J. Bos (Jelle) - Bedrijfskunde
Lando Jelle heeft heel zijn leven gevoetbald maar finishen is niet zijn sterkste punt. Deze wandelende creatine bom heeft meer lijntjes uit staan bij chicks dan dat hij daadwerkelijk binnen hengelt. Hij heeft altijd een vriendin gehad, maar alles veranderde toen zijn maatje Sebastiaan hem verliet en zijn liefdesleven compleet instortte. Als het vrouwtje in de relatie weet hij precies wat de chicks willen, maar helaas weet hij al deze vrouwenkennis nooit om te zetten in een overwinning. Buiten deze verliespartijen doet hij zich altijd voor als de ideale schoonzoon, maar als we de smerige verhalen van zijn ex Sebastiaan mogen geloven is dit niet altijd waar. Deze veel te lieve jongen zal iedereen proberen te pleasen, maar we zijn benieuwd of hem dit ooit gaat lukken. Als hij je probeert te vertellen over hoe hij zich voelt, moet je maar weglopen, anders probeert hij het morgen weer.
D.C. Janssens (Daan) -
Lando Sjans Dansmans heeft de soepelste heupjes die je ooit zal tegenkomen. Dit danskanon wint menig dancebattle met zijn moves. Kapitein Kontkin is de ultieme huyspanda ondanks dat hij er wel veel moeite in steekt. Moeite is helaas niet genoeg om de 120 pandapunten die deze jongen heeft kwijt te schelden. Deze BSA-loze panda gaat zijn geluk nog proberen te beproeven bij de examencommissie, echter zijn wij sceptisch dat hij dit wel binnengeluld krijgt. Hij krijgt zich niet eens binnengeluld bij een club met alle andere pasjes dan zijn ID- kaart.
S.A. van der Roest (Sebastiaan) - Luchtvaartkunde
Lando Deze miemelkoning heeft zijn liefje Jelle achtergelaten en is verder gegaan. Als Sebastiaan dronken is, zijn de verhalen een stuk spectaculairder dan ze daadwerkelijk zijn. Hij laat ook elke seconde weten dat hij “zoooooo facking dronken is”. Daarnaast dacht deze man dat hij binnen een minuut een boete van de politie via de mail had ontvangen en hem meteen via een tikkie moest betalen. Verder geeft hij alleen om Jelle in zijn jaar, want toen Boudewijn opgepakt was, waren zijn tranen snel opgedroogd. Gelukkig was het Jelle niet. Deze jongen brengt vaak middagen door op de Eerste Hulp of op een andere plek in het ziekenhuis zodat hij niet zelf hoeft te betalen voor zijn lunch, de tosti’s in het ziekenhuis zijn prima. Gelukkig klopt zijn hart wel voor dispuut T.H.O.R. of zijn hart dit voor hem zelf volhoudt is een zorg voor later.
R.Th. Liebeton (Roemer) - Rechten
Lando Roemer is de meest incapabele idioot van de wereld. Deze jongen is na drie bier dronken en dit gebeurt hem ook elke dag. Dus waar moeten we beginnen..? Als hij dronken is denkt hij dat het normaal is om over zijn jaargenoten heen te plassen omdat ze staan de bellen in de voortuin. Hij heeft ook vaak ruzie, maar niet met een random iemand, met zijn eigen pik omdat deze niet meewerkt tijdens het plassen. Best wel hypocriet. Als hij eenmaal slaapt (lees: in coma ligt) is hij een menselijke kleurplaat, waar steeds weer een nieuw meesterwerk op geschilderd wordt. Emotionele traanwatervallen als hij dronken is zijn niet uitgesloten, ook al kan hij de volgende dag niet herinneren waarom dit was. Hij doet zo z’n best om normaal te doen, helaas lukt dit niet. Kan iemand deze jongen alsjeblieft helpen?
B.M. Schiermeier (Boudewijn) - Economics and Business
Lando Deze rashagenees werd puur op zijn naam gekozen voor de kamer op het dispuutshuis. Echter hadden wij nooit verwacht dat wij zo’n project zouden ontvangen. Nadat hij zijn telefoon was verloren in zijn eerste week hier en boos werd op alles dat bewoog, begon hij zich fatsoenlijk aan te passen aan zijn omgeving. Hij moet tot op de dag van vandaag melden dat hij OVERAL goed in is. Voetballen? Zuipen? Wereldvrede oplossen? Geen probleem voor Boudewijn. Als hij niet aan het vertellen is hoe geweldig hij is, hangt hij in de sportschool, maar zelfs daar vindt hij zich het alphamannetje. Als hij een euro zou krijgen voor elk scheldwoord wat uit zijn mond zou komen, zou hij gemakkelijk de hele Bijleveldsingel kunnen kopen, oh, en geweldig maken. Als hij niet met ons is, bestelt hij flessen champagne in dure clubs om aan de rest van de wereld te laten zien hoe cool hij is. Weet iedereen al hoe geweldig Boudewijn is? Hij hoopt van wel!
K. Sitvast (Koen) - Bedrijfskunde
Lando Minder correctheid, meer shag en meer straattaal? Dan ben je bij deze jongen aan het juiste adres. Deze vuurtoren had geen idee wat manieren waren en hij probeerde zijn Arnhemse levensstijl door te drukken in Nijmegen. Helaas heeft hij dit moeten staken en is hij zich meer gaan aanpassen aan hoe het heurt. B’vo. Ondanks dat Koen een grote, overweldigende verschijning is, is het een lieverdje. Het enige waar hij niet lief voor is, is voor de katten die hij moet verzorgen. Het kattenvoer voor bejaarde katten is 50 cent goedkoper, maar dat werkt niet zo goed bij kittens aldus de dierenarts die onze kat uit de dood moest redden. ARMOEDZAAIER!

Jaar 2019

Ward Smeeters
R.T. Kingma (Remy) - Psychologie
Lando Deze Amerikaanse Belgische Nederlander vindt het leuk om zo veel mogelijk mensen te bellen met zijn Belgische nummer zodat iedereen extra telefoonkosten krijgt. Als je hem zelf probeert te bellen is hij trouwens nooit bereikbaar. Hij doet een miljoen commissies bij z’n studie en andere knorren organisaties, maar dat weerhoud hem er niet van ook nog eens bestuur te zijn van T.H.O.R.. Maar hij blijft wel echt een ontzettend burgelijke knor. Dat burgelijke is wel handig, want als je iets op het huis nodig hebt, heeft Remy het altijd. Maakt niet uit wat, van gereedschap tot breinaalden. Als je deze jongen ziet, knik dan gewoon een beetje mee en doe dan net alsof je hem verstaat.
W.M. van Dorst (Willem)
Lando Deze gast wordt terecht de betere van Dorst genoemd. Hij is ten minste niet zo’n dikke schreeuwbek als z’n broer. Sinds vorige week zijn we erachter gekomen dat hij af en toe wel grappig kan zijn, maar door de vele mislukte pogingen valt dat niet meer op. Hij zuipt net zoals z’n broer altijd laf en doet dan wel alsof hij hard gezopen heeft. Een verantwoordelijkheidsgevoel is iets wat hij als een van de enige Thorianen heeft, best handig mannetje dus voor ons. Dat weerhield deze man er trouwens niet van om te stoppen met zijn studie. Zie jij iets waar hij wel goed in is, laat het hem alstublieft weten anders komt het nooit goed met deze sneuneus.

Jaar 2020

Ward Smeeters
J.L. de Jager (Jelte) - Geneeskunde
Lando Strever jaars
S. Bosma (Sander) - Bedrijfskunde
Lando Klooi fuckboii
J.J. Lagache (Julian) - Geneeskunde
Lando Vraag maar raak!
T.A. Borger (Thijs) - Leeraar Lichamelijke opvoeding (ALO)
Lando Panda. Antilope. Walvis.

Onze Sponsors

bestuur