Personalia T.H.O.R.

Jaar 2014

Ward Smeeters
C. Olden (Coen) - Bestuurskunde
C. Olden Wat is T.H.O.R.? Ik ken alleen het kroegje.

Jaar 2015

Ward Smeeters
L.J. Bos (Lars) - Rechten
Lars Deze waggelende eend had één doel toen hij naar Nijmegen kwam: dik worden. Kwam, net als menig ander Thoriaan, met een normaal postuur naar Nijmegen. Het studentenleven is hem echter zo goed bevallen dat hij dit met de rest van de wereld wilde delen. Befaamd om zijn uitspraak “Meer bier, meer beter”. Flaneert over straat in een net iets te strakke hipsterjurk met een felgekleurde zonnebril en broeken die net wat meer gaten dan spijkerstof bevatten. Zijn kapsel van The Barberstation maakt het plaatje helemaal compleet. Na een sabbatical van een jaar waarin hij meer kilo’s is aangekomen dan hij studiepunten heeft gehaald, is hij nu van plan om een ‘van Dijkje’ te doen en dit jaar zijn bachelor af te ronden. Op een festival vertelt hij je graag over de kletterende nachten die hij beleeft. Zorg dat je deze Grumpy te vriend houdt, want je wil Bossie niet boos maken hè!
L.S. Bosma (Lando) - Natuurkunde
Lando

Jaar 2016

Ward Smeeters
P.S. van Dorst (Pieter) - Geneeskunde
Lando Nadat Pieter eindelijk Goirle achter zich had gelaten om een echte man te worden, kon deze Spoorknor het toch niet laten om z'n ouderlijk huis zo vaak mogelijk op te zoeken. Deze jongeman gaat zonder dagcrème de deur niet uit, hij wilt immers zo lang mogelijk zijn jeugdige huidje behouden. Pieter is niet vies van een 45 jaar oude Duitse bamischijf op z'n tijd. En van Bart pijpen. Met zijn gladde haartjes, puppy-ogen en peerfiguur weet hij menig afdankertje van zijn jaargenoten te versieren. Nodigde graag z'n 12-jarige vriendjes uit op het huis om kabaal te maken. Om nog iets vaker in de trein te zitten heeft hij zijn kamer opgezegd zonder uitzicht op een nieuwe woonruimte. Mag hij een keer bij jou logeren? Bel dan 0619631963.
L.R.J.M. Boer (Lars) - Recht en Management
Lando

Jaar 2017

Ward Smeeters
D.A. Jansen (Daan) - Wiskunde
Lando Daan wordt elke week weer hartelijk ontvangen op het gemeentehuis als hij zijn nieuwe paspoort komt ophalen. De enige plek die hij nog vaker bezoekt is de TKB, helaas kan hij na een avond stappen niet meer naar huis omdat hij zijn sleutels nog vaker kwijt is dan zijn paspoort. Gaat daarom altijd eerst naar de plaatselijke snackbar. Hij is jammer genoeg niet zo’n grote eter, maar weet dit op te lossen door zijn kapsalon grotendeels aan zijn gezicht te smeren. Probeert altijd een fashion-statement te maken door met witte enkelsokken, een smokingbroek en een ongewassen jasje te verschijnen op een 21-diner. Had bijna de hoogste BSA per aanwezigheidsratio, maar werd te vaak afgeleid door tweedimensionale wasmachines. Heeft een mix nodig van gay en koreaal. Op naar wiskunde!
M.F.W. Bentvelsen (Michiel) - Rechten
Lando Geweldig!

Jaar 2018

Ward Smeeters
P. Salden (Pim) - Biomedische Wetenschappen
Lando Pim is met zijn lumburgse vloai in zijn mond moeilijk te verstaan voor menig normaal sprekende Nederlander. Echter heeft deze jongen genoeg verschillende versies waarop hij zich probeert te presenteren. Zo is de doorgeslagen Mip een groot gevaar voor de keel van Bossie. Nu Sip weer single is na zijn heftige break-up zal menig vrouw in Nijmegen te maken krijgen met de schattigheidvan onze Limburgse womanizer. Hij hoeft immer niet elk kwartier van de dag aan zijn vriendin te melden wat hij aan het doen is. Tijdens het "tienen" weet Pim menig buurtbewoner over de zeik te krijgen door een bal tegen hun hoofd te schieten en vervolgens hun hoofd proberen af te doen met een beschimmeld keukendoekje. Ziet u Mip of Sip voorbij strompelen? Hide your wives!
J. Bos (Jelle) - Bedrijfskunde
Lando Jelle heeft heel zijn leven gevoetbald maar finishen is niet zijn sterkste punt. Deze wandelende creatine bom heeft meer lijntjes uit staan bij chicks dan dat hij daadwerkelijk binnen hengelt. Hij heeft altijd een vriendin gehad, maar alles veranderde toen zijn maatje Sebastiaan hem verliet en zijn liefdesleven compleet instortte. Als het vrouwtje in de relatie weet hij precies wat de chicks willen, maar helaas weet hij al deze vrouwenkennis nooit om te zetten in een overwinning. Buiten deze verliespartijen doet hij zich altijd voor als de ideale schoonzoon, maar als we de smerige verhalen van zijn ex Sebastiaan mogen geloven is dit niet altijd waar. Deze veel te lieve jongen zal iedereen proberen te pleasen, maar we zijn benieuwd of hem dit ooit gaat lukken. Als hij je probeert te vertellen over hoe hij zich voelt, moet je maar weglopen, anders probeert hij het morgen weer.
D.C. Janssens (Daan) -
Lando Sjans Dansmans heeft de soepelste heupjes die je ooit zal tegenkomen. Dit danskanon wint menig dancebattle met zijn moves. Kapitein Kontkin is de ultieme huyspanda ondanks dat hij er wel veel moeite in steekt. Moeite is helaas niet genoeg om de 120 pandapunten die deze jongen heeft kwijt te schelden. Deze BSA-loze panda gaat zijn geluk nog proberen te beproeven bij de examencommissie, echter zijn wij sceptisch dat hij dit wel binnengeluld krijgt. Hij krijgt zich niet eens binnengeluld bij een club met alle andere pasjes dan zijn ID- kaart. Sjans is ook een goed voorbeeld van hoe de leerling de meester kan overtreffen, want sinds een paar maanden heeft Sjans Boudewijn van de apenrots geduwd.
S.A. van der Roest (Sebastiaan) - Luchtvaartkunde
Lando Deze miemelkoning heeft zijn liefje Jelle achtergelaten en is verder gegaan. Als Sebastiaan dronken is, zijn de verhalen een stuk spectaculairder dan ze daadwerkelijk zijn. Hij laat ook elke seconde weten dat hij “zoooooo facking dronken is”. Daarnaast dacht deze man dat hij binnen een minuut een boete van de politie via de mail had ontvangen en hem meteen via een tikkie moest betalen. Verder geeft hij alleen om Jelle in zijn jaar, want toen Boudewijn opgepakt was, waren zijn tranen snel opgedroogd. Gelukkig was het Jelle niet. Deze jongen brengt vaak middagen door op de Eerste Hulp of op een andere plek in het ziekenhuis zodat hij niet zelf hoeft te betalen voor zijn lunch, de tosti’s in het ziekenhuis zijn prima. Gelukkig klopt zijn hart wel voor dispuut T.H.O.R. of zijn hart dit voor hem zelf volhoudt is een zorg voor later.
R.Th. Liebeton (Roemer) - Rechten
Lando Roemer is de meest incapabele idioot van de wereld. Deze jongen is na drie bier dronken en dit gebeurt hem ook elke dag. Dus waar moeten we beginnen..? Als hij dronken is denkt hij dat het normaal is om over zijn jaargenoten heen te plassen omdat ze staan de bellen in de voortuin. Hij heeft ook vaak ruzie, maar niet met een random iemand, met zijn eigen pik omdat deze niet meewerkt tijdens het plassen. Best wel hypocriet. Als hij eenmaal slaapt (lees: in coma ligt) is hij een menselijke kleurplaat, waar steeds weer een nieuw meesterwerk op geschilderd wordt. Emotionele traanwatervallen als hij dronken is zijn niet uitgesloten, ook al kan hij de volgende dag niet herinneren waarom dit was. Hij doet zo z’n best om normaal te doen, helaas lukt dit niet. Kan iemand deze jongen alsjeblieft helpen?
B.M. Schiermeier (Boudewijn) - Economics and Business
Lando Geweldig!
K. Sitvast (Koen) - Bedrijfskunde
Lando Geweldig!

Jaar 2019

Ward Smeeters
R.T. Kingma (Remy) - Psychologie
Lando Deze Amerikaanse Belgische Nederlander vindt het leuk om zo veel mogelijk mensen te bellen met zijn Belgische nummer zodat iedereen extra telefoonkosten krijgt. Als je hem zelf probeert te bellen is hij trouwens nooit bereikbaar. Hij doet een miljoen commissies bij z’n studie en andere knorren organisaties, maar dat weerhoud hem er niet van ook nog eens bestuur te zijn van T.H.O.R.. Maar hij blijft wel echt een ontzettend burgelijke knor. Dat burgelijke is wel handig, want als je iets op het huis nodig hebt, heeft Remy het altijd. Maakt niet uit wat, van gereedschap tot breinaalden. Als je deze jongen ziet, knik dan gewoon een beetje mee en doe dan net alsof je hem verstaat.
W.M. van Dorst (Willem)
Lando Deze gast wordt terecht de betere van Dorst genoemd. Hij is ten minste niet zo’n dikke schreeuwbek als z’n broer. Sinds vorige week zijn we erachter gekomen dat hij af en toe wel grappig kan zijn, maar door de vele mislukte pogingen valt dat niet meer op. Hij zuipt net zoals z’n broer altijd laf en doet dan wel alsof hij hard gezopen heeft. Een verantwoordelijkheidsgevoel is iets wat hij als een van de enige Thorianen heeft, best handig mannetje dus voor ons. Dat weerhield deze man er trouwens niet van om te stoppen met zijn studie. Zie jij iets waar hij wel goed in is, laat het hem alstublieft weten anders komt het nooit goed met deze sneuneus.

Jaar 2020

Ward Smeeters
J.L. de Jager (Jelte) - Geneeskunde
Lando Hij begon als een brave, bescheiden en rustige jongen, totdat we hem zijn eerste drankje gaven. Hierna volgde een nogal grote bek die gek genoeg erg deed denken aan de daadwerkelijke grootte van zijn mond. De ouders van deze “oh zo jonge”man wilde hem Jelle noemen bij zijn geboorte. We hebben hen moeten overtuigen om voor Jelte te gaan, gezien we namelijk al een Jelle binnen onze gelederen hadden. Zijn kaarsrechte postuur doet sterk denken aan dat van een marathonloper; vitaal, maar een hongerwinter zal hij helaas niet doorkomen. Hierdoor wordt hij vaker geassocieerd met een spriet of een stok, en vroeg in zijn leven werd hij zelfs gescout om als polsstok te fungeren op de olympische spelen. Achteraf bleek hij net te klein en besloot hij zelf maar deel te nemen aan polsstokhoogspringen en zoals u zich kan inbeelden voelt hij zich daar als een vis in het water. Sinds zijn tijd in het prachtige Nijmegen is deze man goed op weg om arts te worden in het RUMC. Uiteindelijk bleek hij toch best capabel dus we hebben hem maar Quaestor geslagen.
S. Bosma (Sander) - Bedrijfskunde
Lando Ons ledenmaatje! Wat valt er over een twaars van 25 te vertellen? Nou, niet veel bijzonders aangezien zijn mentale leeftijd nog een stuk onder die van Julian ligt. Maar goed ook dat hij zo kinderlijk blijft, want dan hebben we nog een paar jaartjes te goed met hem. Als hij niet bezig is met het doden van draken of te doen alsof hij aan het shredden is, probeert hij je zeer waarschijnlijk iets aan te smeren. Van kapotte fietsen van de afac tot kartonnen dozen met een lading groente erin, deze man verkoopt ALLES! Hij heeft ooit aan 15 man hele bloemkolen weten te verkopen door ze als “groenteburger” te beschrijven. Sander lult eigenlijk net zo veel als zijn jaargenoot Julian, echter is hij niet bepaald geïnteresseerd in de andere partij. Hij wil vooral zijn ei kwijt, en daarvan heeft hij er meer dan een dozijn. Van eigen festivals organiseren of Enactus bestuur doen, naar voorzitten van de batavieren race. Hij doet écht alles en dat vertelt hij maar al te graag graag. Ons maatje is dus momenteel druk bezig met ongeveer alles en probeert daarnaast nog af en toe aan zijn studie bedrijfskunde te denken, die natuurlijk zeer goed aansluit bij zijn eerdere bachelor biologie... kortom: Sander is een druk man met de dromen van een tiener en het lichaam van Van Velzen.
J.J. Lagache (Julian) - Geneeskunde
Lando Het (nog) jongere maatje van Jelte. Toen hij bij ons dispuut wilde, hebben we hem eerst nog een tijdje bij vaders en moeders moeten laten. Het schijnt namelijk niet slim te zijn om een pup te vroeg bij de ouders weg te halen. Na deze korte periode was hij oud genoeg om op ons huys te komen wonen: een grote fout achteraf. Het mocht dan officieel eindelijk, en deze net zindelijke kleuter zet sindsdien dan ook elke kamer op zijn kop door zijn eindeloos gelul. Eerst dachten we dat het een soort afleidingsmanoeuvre was, maar het interesseert hem blijkbaar gewoon daadwerkelijk wat je vindt, doet, zegt, denkt, eet, drinkt en ga zo maar door. Het is moeilijk uit te drukken hoe graag deze vent informatie over iets krijgt of geeft. Gelukkig heeft de korte thuisperiode zijn vruchten afgeworpen en groeide deze pup snel op tot de pronkende krullenbol die hij nu is. Na anderhalf jaar verhalen horen en vragen beantwoorden, bedachten we ons dat het veel handiger is om dit naar andere disputen te delegeren. Met een goed getimede “functie elders” hebben we hem dan ook Ab-actis gemaakt, waardoor hij nu al zijn vragen en verhalen naar andere disputen kan afvuren. Ten slotte studeert hij momenteel geneeskunde en is bijna evengoed op weg als zijn jaargenoot Jelte.
T.A. Borger (Thijs) - Leraar Lichamelijke opvoeding (ALO)
Lando Alo, alo, aloooo! De klassieke lokroep van de tank van Nijmegen. Voor vragen over sport verwijs ik u graag door naar onze Thijs: een van de enigen die dit belang nog weet te behartigen. Het is ontzettend moeilijk om hem in een kort verhaaltje te omschrijven, want zijn persoonlijkheid is een schouwspel dat u zelf zal moeten meemaken. Wat ik u wel kan vertellen is dat Thijs een lopende contradictie is: hij is ad-rem zonder ook maar enigszins scherp te zijn, hij is duidelijk het sportiefst en tevens de grootste slungel van het dispuut, en hij kan nooit iets verkeerds zeggen, maar heeft het zelden bij het rechte eind. Zoals ik al zei: hij is een typisch gevalletje: eerst zien dan geloven, dus u zult het zelf moeten komen aanschouwen.

Jaar 2021

Ward Smeeters
P.W. van der Wees (Peer) - Natuur- en Sterrenkunde
Lando Hey dames en heren, hebben jullie onze tweedejaars Peer al eens gezien? Nee? Sluit je aan in de rij. Deze gast is net zo onopvallend als sla en heeft het charisma van iemand die Natuur en sterrenkunde doet. Oh, wacht. Hij komt meestal slimmer over dan zijn jaargenoten, al lijkt het er wel op dat hij dit nog nooit in de echte wereld heeft toegepast. Eerlijk is eerlijk, wanneer deze kerel eindelijk eens zijn mond open trekt komt er wel een gevatte of grappige opmerking uit. Dan kijkt hij 5 seconden trots en gaat hij vervolgens weer lekker verder met zijn leven. Dames, hebben jullie ooit peer zien adten? Dan zou ik even snel een afspraak maken bij de opticien want hij was het sowieso niet.
J.R. Barneveld (Jorn) - Bestuurskunde
Lando Deze man zijn slokdarm heeft een persoonlijk monopoly op al het eten dat door thuisbezorgd gefaciliteerd wordt. Het lijkt hem nog niets te doen in postuur, maar we spreken elkaar nog wel over een jaartje of 3. Wanneer hij een mogelijkheid ziet om iets recalcitrant te doen laat hij dit zeker niet liggen. Meestal uit zich dit in het niet komen opdagen voor leuke activiteiten (wellicht dat dit met elkaar in verband staat). En soms uit zich dit in het onterecht dragen van een vestje die hij dan ook op geen enkele mogelijkheid heeft verdiend. Om een of andere reden krijgt hij het met zijn enorme kut accent toch voor elkaar om een lied goed te vertolken. Daarom zijn wij er ook nog niet helemaal over uit of Ilse de Lange niet gewoon wat schaamhaar op haar kin heeft geplakt en bij ons lid is geworden. Gelukkig heeft deze jongen ook goede eigenschappen. Helaas lukt het me niet om deze te verzinnen.
M. Bongers (Max) - Recht en Management
Lando Als mensen Max langer dan 5 minuten hebben gesproken zie je ze zichtbaar twijfelen wat er nou groter is aan hem: Zijn bek of zijn ego. Overigens, chapeau voor de mensen die hem daadwerkelijk 5 minuten aankunnen horen. Gelukkig is het voor de normale mens niet meer zo’n groot probleem aangezien hij tegenwoordig het gros van zijn tijd besteed op “het kroegje”. Dit wisselt hij dan af met een dagje golfen, heb jij zijn handicap al gehoord? (Spoiler alert: Het is zijn innerlijk). In tegenstelling tot zijn jaargenoten is deze beste man wel vaak en op tijd te vinden bij de activiteiten van het dispuut. Was hij maar wat meer als zijn jaargenoten. Gelukkig heeft hij wel stappen gemaakt in de afgelopen jaren, hij is namelijk meer gaan zuipen en minder gaan miemelen. Dit is een positieve verbetering omdat hij niet meer kan praten na 5 bier. Zie je max staan in de kroeg? Ren.

Jaar 2022

Ward Smeeters
S. Heins (Stephan) - Economics & Business economics
Lando Gooit jaargenoten voor de bus
W.K. Hakfoort (Wulft) - Bedrijfskunde
Lando Grolschsjaars 2.0
S.H.A. van Ulsen (Stijn) - Natuur- en Sterrenkunde
Lando Belastingaangifte en tulpen rooien; spul.
P.A.M. Lohmeier (Paul) - Rechtsgeleerdheid
Lando *piep piep piep piep piep*

Onze Sponsors

bestuur