Jaar 2014

Jaar 2016

P.S. van Dorst (Pieter) – Geneeskunde

Nadat Pieter eindelijk Goirle achter zich had gelaten om een echte man te worden, kon deze Spoorknor het toch niet laten om z’n ouderlijk huis zo vaak mogelijk op te zoeken. Deze jongeman gaat zonder dagcrème de deur niet uit, hij wilt immers zo lang mogelijk zijn jeugdige huidje behouden. Pieter is niet vies van een 45 jaar oude Duitse bamischijf op z’n tijd. En van Bart pijpen. Met zijn gladde haartjes, puppy-ogen en peerfiguur weet hij menig afdankertje van zijn jaargenoten te versieren. Nodigde graag z’n 12-jarige vriendjes uit op het huis om kabaal te maken. Om nog iets vaker in de trein te zitten heeft hij zijn kamer opgezegd zonder uitzicht op een nieuwe woonruimte. Mag hij een keer bij jou logeren? Bel dan 0619631963.

Jaar 2017

M.F.W. Bentvelsen (Michiel) – Rechten

Geweldig!

Jaar 2018

D.C. Janssens (Daan) – Biomedical Sciences

Geweldig!

B.M. Schiermeier (Boudewijn) – Economics and Business

Geweldig!

Jaar 2019

Jaar 2020

J.L. de Jager (Jelte) – Geneeskunde

Hij begon als een brave, bescheiden en rustige jongen, totdat we hem zijn eerste drankje gaven. Hierna volgde een nogal grote bek die gek genoeg erg deed denken aan de daadwerkelijke grootte van zijn mond. De ouders van deze “oh zo jonge”man wilde hem Jelle noemen bij zijn geboorte. We hebben hen moeten overtuigen om voor Jelte te gaan, gezien we namelijk al een Jelle binnen onze gelederen hadden. Zijn kaarsrechte postuur doet sterk denken aan dat van een marathonloper; vitaal, maar een hongerwinter zal hij helaas niet doorkomen. Hierdoor wordt hij vaker geassocieerd met een spriet of een stok, en vroeg in zijn leven werd hij zelfs gescout om als polsstok te fungeren op de olympische spelen. Achteraf bleek hij net te klein en besloot hij zelf maar deel te nemen aan polsstokhoogspringen en zoals u zich kan inbeelden voelt hij zich daar als een vis in het water. Sinds zijn tijd in het prachtige Nijmegen is deze man goed op weg om arts te worden in het RUMC. Uiteindelijk bleek hij toch best capabel dus we hebben hem maar Quaestor geslagen.

J.J. Lagache (Julian) – Geneeskunde

Het (nog) jongere maatje van Jelte. Toen hij bij ons dispuut wilde, hebben we hem eerst nog een tijdje bij vaders en moeders moeten laten. Het schijnt namelijk niet slim te zijn om een pup te vroeg bij de ouders weg te halen. Na deze korte periode was hij oud genoeg om op ons huys te komen wonen: een grote fout achteraf. Het mocht dan officieel eindelijk, en deze net zindelijke kleuter zet sindsdien dan ook elke kamer op zijn kop door zijn eindeloos gelul. Eerst dachten we dat het een soort afleidingsmanoeuvre was, maar het interesseert hem blijkbaar gewoon daadwerkelijk wat je vindt, doet, zegt, denkt, eet, drinkt en ga zo maar door. Het is moeilijk uit te drukken hoe graag deze vent informatie over iets krijgt of geeft. Gelukkig heeft de korte thuisperiode zijn vruchten afgeworpen en groeide deze pup snel op tot de pronkende krullenbol die hij nu is. Na anderhalf jaar verhalen horen en vragen beantwoorden, bedachten we ons dat het veel handiger is om dit naar andere disputen te delegeren. Met een goed getimede “functie elders” hebben we hem dan ook Ab-actis gemaakt, waardoor hij nu al zijn vragen en verhalen naar andere disputen kan afvuren. Ten slotte studeert hij momenteel geneeskunde en is bijna evengoed op weg als zijn jaargenoot Jelte.

Jaar 2021

P.W. van der Wees (Peer) – Natuur- en sterrenkunde

Hey dames en heren, hebben jullie onze derdejaars Peer al eens gezien? Nee? Sluit je aan in de rij. Deze gast is net zo onopvallend als sla en heeft het charisma van iemand die Natuur en sterrenkunde doet. Oh, wacht. Hij komt meestal slimmer over dan zijn jaargenoten, al lijkt het er wel op dat hij dit nog nooit in de echte wereld heeft toegepast. Eerlijk is eerlijk, wanneer deze kerel eindelijk eens zijn mond open trekt komt er wel een gevatte of grappige opmerking uit. Dan kijkt hij 5 seconden trots en gaat hij vervolgens weer lekker verder met zijn leven. Dames, hebben jullie ooit peer zien adten? Dan zou ik even snel een afspraak maken bij de opticien want hij was het sowieso niet.

M. Bongers (Max) – Recht & Manegement

Als mensen Max langer dan 5 minuten hebben gesproken zie je ze zichtbaar twijfelen wat er nou groter is aan hem: Zijn bek of zijn ego. Overigens, chapeau voor de mensen die hem daadwerkelijk 5 minuten aan kunnen horen. Gelukkig is het voor de normale mens niet meer zo’n groot probleem aangezien hij tegenwoordig het gros van zijn tijd besteed op “het kroegje”. Dit wisselt hij dan af met een dagje golfen, heb jij zijn handicap al gehoord? (Spoiler alert: Het is zijn innerlijk). In tegenstelling tot zijn jaargenoten is deze beste man wel vaak en op tijd te vinden bij de activiteiten van het dispuut. Was hij maar wat meer als zijn jaargenoten. Gelukkig heeft hij wel stappen gemaakt in de afgelopen jaren, hij is namelijk meer gaan zuipen en minder gaan miemelen. Dit is een positieve verbetering omdat hij niet meer kan praten na 5 bier. Zie je max staan in de kroeg? Ren.

Jaar 2022

W.K. Hakfoort (Willem) – Bedrijfskunde

Helaas hadden we al een Willem I bij het dispuut, dus werd Willem al vrij makkelijk Willem II of simpelweg Wulft. Hij komt stiekem uit Ulft, snap je de afkorting al? Als je dat nog niet wist, moet je maar eens een woord horen wat uit die blanke bek komt. Verstond jij het ook niet? Moet je eens nagaan wat voor klanken er uit komen na een paar knalpotten. Idiooooot.
Ons Wulftie is meestal wat meer van het rustige kaliber, tot dat hij opeens een sinterklaaspak heeft aangetrokken. All hail Sinterwulft! Niet normaal hoe één ariër twee persoonlijkheden kan aantrekken. Helaas voor de dames zijn de dikke billen van Willem al gereserveerd voor een enkele dame, waarvoor hij bijzonder lekkere aardappeltjes kan maken. Heb je stiekem al naar zijn billen gestaard? Niet normaal hè? 

P.A.M. Lohmeier (Paul) – Business Administration

Iemand nodig die je feestje kan voorzien van kneiterharde techno? Iemand nodig om een fles wijn te rietadten? Iemand nodig om jenever mee te drinken om 10 uur ’s ochtends? Iemand nodig die een bak trekt omdat een willekeurige poll in de ledenapp dit altijd als suggestie heeft gegeven? Gewoon eens zin om iemand eens te horen piepen? Ik zou Paul eens bellen. Pistolen Paul is het meest roekeloze lid dat we in tijden hebben gehad. Af en toe komt hij nog wel eens met vlijmscherpe opmerkingen, maar alleen voordat hij is begonnen met adten. Hierna zal u, indien u een vrouw bent, alleen nog maar een donkerrood bed zien als u met PP bent meegegaan. 

Jaar 2023

M.J. van Dorst (Maurits) – Geografie, Planologie & Milieu

Nog niet zindelijk

M. de Kogel (Martijn) – Natuur- en Sterrenkunde

Sid van ice age

Onze Sponsors

bestuur

© 2022 Dispuut THOR | Bijleveldsingel 80 | 6524AE Nijmegen |dispuutthor@gmail.com| 0611597726 (Julian Lagache)